ریاضی ماکو

وبلاگ ریاضی شهرستان ماکو

ریاضی ماکو

وبلاگ ریاضی شهرستان ماکو

انتقال فایل ورد از یک رایانه به رایانه دیگر بدون ایجاد مشکل

شاید تا به حال برای شما نیز پیش آمده باشد که در نرم افزارهای آفیس مثل MS Word و MS Powerpoint فایلی را ایجاد کرده اید و سپس با فونتهای مختلف متن خود را تایپ نموده اید، اما  وقتی آن را برای پرینت و یا نمایش، به کامپیوتر دیگری منتقل میکنید، خواهید دید که تمام فونت هایتان به هم ریخته است. حتمأ میدانید که این موضوع به خاطر آن است که شما بر روی کامپیوترتان از فونتی استفاده کردهاید که بر روی سیستم دوم وجود ندارد! اما راه حلهای مختلفی برای این کار وجود دارد. یکی از آنها این است که از فایل خود خروجی PDF بگیریم یا از صفحه متن عکس بگیریم. اما مشکل اینجاست که اگر بخواهیم بر روی کامپیوتر دوم این فایل را ویرایش کنیم چه؟ فونتها را با خود حمل کنیم و روی کامپیوتر دوم نصب کنیم؟ راه حل درستیست اما این کار کمی وقتگیر است! اما راه بهتری به وسیله Office 2007 امکان پذیر شده است! در این ترفند نحوه حفظ ثبات فونت ها بدون استفاده از راه های پیچیده را به شما معرفی خواهیم کرد ، البته به وسیله Microsoft Word 2007!

برای این کار:

بعد از اینکه متن خود را تایپ کردید و در آن از فونتهای مختلف استفاده نمودید، در سمت چپ و بالای Word یا Powerpoint، بر روی گوی دایرهای شکل نرمافزار کلیک کنید تا منوی اصلی آن باز شود.

اکنون در قسمت پایینی و سمت راست این منو، روی گزینه Word Options کلیک کنید.

در پنجرهای که باز میشود، از قسمت Save در بخش Preserve fidelity when sharing this document، تیک گزینه Embed fonts in the file را بزنید.

با انتخاب این گزینه تمام قلمهای به کار رفته در متن شما هنگام ذخیرهسازی، (ترفند رضا) به فایل چسبیده شده و در هر سیستم دیگری که آن را باز کنید، بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشود.

توجه کنید که در این بخش گزینهای با عنوان Do not common system fonts وجود دارد که بهتر است تیک آن را نیز بزنید. در غیر این صورت، تمام قلمهای پیشفرض سیستمی نیز به فایل، میچسبد و در نتیجه حجم فایل نهایی، بسیار زیاد میشود.

منبع:

http://rezakazime1.blogfa.com


نحوه برگزاری امتحانات در تمامی پایه‌های تحصیلی

نحوه برگزاری امتحانات در تمام پایه‌های تحصیلی

 

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش

 به اعلام نحوه برگزاری امتحانات

 در تمامی پایه‌های تحصیلی پرداخت و گفت:

 در دو پایه سوم متوسطه و پیش‌دانشگاهی، 

 امتحان نهایی برگزار می‌شود

 

 عبدالامیر عرفی، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش به نحوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان در تمامی پایه‌های تحصیلی اشاره کرد و اظهار داشت:

 در پایه‌های اول تا چهارم ابتدایی، ارزشیابی تحصیلی دانش‌آموزان به صورت «کیفی ـ توصیفی» است و توسط معلم بر اساس فعالیت‌های کلاسی انجام می‌شود.
وی ادامه داد: در پایه پنجم ابتدایی، بخشی از ارزشیابی دانش‌آموزان به صورت «کیفی ـ توصیفی» است و بخش عمده آن کمی است که در اختیار معلم و به صورت کتبی است.
عرفی به نحوه امتحانات دانش‌آموزان در پایه ششم ابتدایی اشاره کرد و گفت: در این پایه، امتحانات به صورت کتبی است و در سطح منطقه و با سؤالاتی که معلمان پایه ششم همان منطقه طرح می‌کنند، به طور هماهنگ برگزار می‌شود.
* امتحان نهایی ۱۱ درس در رشته علوم انسانی و ۱۰ درس در رشته‌های تجربی و ریاضی
رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع راهنمایی بیان کرد: امسال که پایه اول راهنمایی نداشتیم و در پایه دوم و سوم راهنمایی نیز نحوه ارزیابی به صورت تلفیقی شامل نمرات کلاسی، فعالیت‌هایی که دانش‌آموز در کلاس انجام می‌دهد و نمره کتبی امتحان است.
وی با بیان اینکه در مقطع متوسطه، امتحانات به صورت کتبی برگزار می‌شود، گفت: در ۱۱ درس رشته علوم انسانی و ۱۰ درس رشته‌های علوم تجربی و ریاضی سال سوم متوسطه و ۴ درس پیش‌دانشگاهی، امتحان نهایی برگزار می‌شود.

 منبع:رشد(تاریخ‌خبر:۲۴/۸/۱۳۹۱)

برنامه امتحانات نهایی دی ماه ۱۳۹۱

برنامه امتحانات نهایی دی ماه ۱۳۹۱

   

 برای دریافت این برنامه روی فایل ضمیمه زیر کلیک کنید.

 

 فایل ضمیمه